Contact

Trainingen

OSINT niveau 3

De OSINT Advanced training is voor de echte enthousiasteling op het gebied van internet. De training gaat nog dieper in op internettechnieken in dan bij de andere OSINT trainingen. Alle ins en outs van internettechnieken zoals Wireshark en Linux Command Line komen aan bod. Bij voorkeur heeft de cursist reeds de OSINT Basis en Plus training gevolgd.

Voor wie is deze training bedoeld?
Het betreft een specialistische training voor de rechercheur die uitgebreide kennis wil dragen over het internet en de technieken die erachter liggen. De deelnemer moet minimaal over de kennis besproken in OSINT Basis en Plus beschikken.

Wat leert u tijdens de training?
Aan het einde van deze training weet u hoe u veilig en onder een dekmantel een opsporingsonderzoek uitvoert aan de hand van OSINT (Open Source Intelligence). U kunt werken met virtualisatie, veilig mailen naar derden en Linux Command Line inzetten bij uw internetonderzoek. Daarnaast heeft u inzicht in de werking van de communicatie tussen klant (client) en website (server). Ook kunt u na IP interceptie de data onderzoeken.