Contact

Trainingen

Cybercrime & Cybercrime Teams Compleet

De Cybercrime & Cybercrime Teams Basis en Plus trainingen kunnen ook als een geheel afgenomen worden. De deelnemers volgen dan aansluitend aan de basis training direct de Plus training. Een voordeel hiervan is dat de deelnemer in één keer alle facetten leert en deze daarna direct in de praktijk kan brengen.
Om als vraagbaak rondom cybercrime te kunnen fungeren en om als cybercrimeteam de cybercrimineel te kunnen verslaan, is het waardevol deze training te volgen.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is geschikt voor rechercheurs werkzaam in cybercrime teams en zich dagelijks bezig houden met zowel eenvoudige als complexe cybercrime onderzoeken.

Wat leert u tijdens de training?
Aan het einde van deze training bent u op de hoogte van de trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen op het gebied van cybercrime. Daarnaast kunt u cybercrime aangiftes opnemen. Tijdens uw opsporingsonderzoek weet u welke netwerkapparaten sporen kunnen bevatten en welke online bronnen zoals sociale media van meerwaarde zijn. Tools als Facebook graph search, WireShark en Linux Command Line zet u in ter bevordering van uw onderzoek. U herkent de verschillende typen malware, de verschillende cryptocurrencies en technieken er achter en weet de kansen binnen het Darkweb te herkennen.