Contact

Werken bij

Consultant Analyse

Als Consultant Analyse ga je samen met de klant op zoek naar de juiste IT oplossing op het gebied van analyse software. Dit doe je zowel face-to-face als via andere kanalen. Kort gezegd; je analyseert de omgeving bij de klant, ontwerpt de oplossing en vervolgens implementeer je deze. Naast klantanalyse en adviezen houd je je ook bezig met het geven van demonstraties en begeleid je Proof of Concepts. Je draagt gedurende dit gehele werkproces de verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?
Om deze functie succesvol te maken, beschik je over de volgende competenties:

  • Ervaring op het gebied van IBM i2 software, Ockham Mercure (telefoon analyse) en andere analyse software is een pré
  • HBO/universitair geschoold
  • Je bent een ondernemende en enthousiaste consultant met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
  • Je bent representatief en hebt een positieve en proactieve houding
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig werken en houdt er van verantwoordelijkheid te nemen/dragen
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken in complexe vraagstukken (bijvoorbeeld: PRINCE2)
  • Tot slot ben je van onbesproken gedrag

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de afwisseling en zelfstandigheid die deze functie biedt, krijg je als Consultant Analyse bij DataExpert de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken dat bijdraagt aan de veiligheid in de maatschappij. Je werkt in een kennisintensieve werkomgeving waarin je veel uitdagingen krijgt en de mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Dit doe je onder andere door samen met je leidinggevende duidelijke doelen af te spreken. Verder staat in deze werkomgeving de klant centraal. Binnen DataExpert hangt een informele werksfeer en wordt er waarde gehecht aan onderlinge samenwerking en de goede reputatie in de markt van het bedrijf. Ook bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wie is DataExpert?
DataExpert, gevestigd in Veenendaal, bestaat al 28 jaar en is leverancier voor overheden en het bedrijfsleven. Wij leveren softwareproducten en diensten op gebied van (digitale) opsporing, misdaadanalyse en (cyber)criminaliteitsbestrijding. Daarnaast heeft DataExpert een uitstekende reputatie op gebied van support, consultancy en training. 

DataExpert staat voor kennis en kunde. Wij weten wat er speelt bij de klanten, wanneer dit speelt en waarmee we de klant kunnen helpen. Wij kennen onze oplossingen en het proces bij de leverancier waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op behoeften in de markt.

Interesse in deze veelzijdige functie?
Herken jij je in de hiervoor omschreven functie en heb jij zin om je vast te bijten in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv naar vacature@dataexpert.nl of bel ons op 0318-543173.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.