Contact

De keynote's voor Digital Experience zijn bekend!

De keynote's voor Digital Experience zijn bekend!

Op dinsdag 9 oktober spreekt Peter Zinn.
Peter Zinn is onder andere voormalig strategisch adviseur van Team High Tech Crime van de politie en al jaren internationaal spreker! Peter neemt u op zijn eigen wijze mee in de hedendaagse Cyber Security uitdagingen.Op woensdag 10 oktober kunt u luisteren naar Steven de Smet. 

Als hoofdcommissaris van de Gentse politie, verwierf Steven vooral bekendheid als de man die van de scheldnaam ‘flikken’ een geuzennaam maakte. Aan de gelijknamige populaire tv-serie kwam na tien jaar een einde. Ooit hoopt de 61-jarige Gentenaar te zien gebeuren waarvoor hij nu al twaalf jaar op de virtuele barricades staat: een smart politie die haar plaats heeft in 'the day after tomorrow'.

Op donderdag 11 oktober vertelt Matthew Schouten over de Analytics in onze hersenen.
Matthew Schouten is een expert op het gebied van misleiding, aandacht, invloed en geheugen. Hij verzorgt al meer dan 15 jaar trainingen voor politie, inlichtingendiensten, onderzoekers, beveiligers, leidinggevenden en bedrijfspersoneel in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om geheugensystemen, lichaamstaal, onbewuste beïnvloeding of misleiding technieken (en het herkennen daarvan!), Matthew maakt het praktisch, begrijpelijk en inspirerend voor ieder publiek.