Contact

Nieuws

Trots op het delen van onze kennis en expertise

Naast innovatieve oplossingen en services op het gebied van Cyber, Digital Forensics en Analytics, delen wij ook graag onze kennis door het spreken op lokale en internationale evenementen. Zo heeft onze collega Edwin Metgod, Adviseur Analyse, afgelopen mei in het kader van het jaarlijkse Big Data Congres van Kerkebosch een goed gewaardeerde presentatie gegeven over het pragmatisch toepassen van Network Analytics & OSINT om criminaliteit te bestrijden.

Ook Joost Gijzel, Adviseur Security en Analyse bij DataExpert, heeft zijn kennis tijdens het Jaarcongres “De aanpak van verzekeringsfraude” 20 juni jl. gedeeld. De presentatie, met een sterk interactief karakter, heeft actuele onderwerpen behandeld over preventie en detectie technieken om verzekeringsfraude beter te kunnen signaleren en voorkomen.

Eerder dit jaar, tijdens het Caribbean Cyber Crime Conference in Curaçao, heeft onze collega en ex-Politie Specialist internettechniek, Sjoerd van der Meulen, een inspirerende workshop gegeven. Het onderwerp: het gebruiken van Google operators, Instagram en Facebook graph search als bronnen voor het sneller vinden van relevante online sporen, achtergelaten door criminelen. In navolging op deze workshop heeft Sjoerd afgelopen maand de volledige 4 daagse workshop OSINT op Aruba gegeven. 

Wilt u onze presentaties bijwonen? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van de evenementen waar we aanwezig zijn of zelf organiseren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen indien u geïnteresseerd bent in een presentatie of workshop over een bepaald thema of onderwerp. Wij denken namelijk graag met u mee voor het verzorgen van inspirerende en praktijkgerichte workshops of presentaties. Gebruik onze kennis!