Contact

Peter Zinn als keynote op Digital Experience Security Edition

Peter Zinn als keynote op Digital Experience Security Edition

We zijn verheugd te melden dat Peter Zinn de keynote van de Digital Experience Security Edition verzorgt. Peter Zinn is onder andere voormalig strategisch adviseur van Team High Tech Crime van de politie en al jaren internationaal spreker! Peter neemt u op zijn eigen wijze mee in de hedendaagse Cyber Security uitdagingen.


We're all gonna die - Peter Zinn
 
We lezen er steeds meer over. We zijn ons er steeds meer van bewust. Onze cyber security is niet op orde. En het wordt steeds erger. In deze levendige presentatie gaan we het hebben over Cybergeddon. Wat is het, hoe waarschijnlijk is het? En: kunnen we er nog wat aan doen?Aanmelden voor Digital Experience
Aanmelden voor de Security Edition van Digital Expereince kan hier.

Ook vind u op onze website de complete programma's en een overzicht van alle sessies voor alle dagen van Digital Experience. U kunt zich aanmelden voor één dag, of voor meerdere dagen.