Contact

Nieuws

XRY Mobile Forensics Lunch en Learn

De niet te stuiten ontwikkelingen van digitaal onderzoek zorgen voor een diversiteit aan benodigde technologieën. Zeker voor het uitlezen van mobiele telefoons. De vraag is echter: kan deze verkregen informatie als erkend bewijs worden ingezet?

XRY is één van de tools die intensief wordt gebruikt door digitaal rechercheurs voor het uitlezen en analyseren van mobiele telefoons. Hierbij wordt er uitgelezen conform internationale normeringen. 

De ontwikkelaars van MSAB hebben niet stilgezeten en er zijn de laatste maanden een groot aantal nieuwe features en productupdates gereleased van o.a. XRY, XEC, Kiosk/Tablet en XAMN.  Hoog tijd voor een update dus!

In de eerste week van september organiseert MSAB samen met DataExpert een drietal z.g. Lunch and Learn sessies in het trainingscentrum van DataExpert in Veenendaal om u te informeren over deze en andere zaken.

Wilt u in 2 uurtjes weer volledig op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Kom dan op 4, 5 of 6 september naar DataExpert waar Simon Crawley van MSAB samen met Lars van Mulligen van DataExpert u van 12 tot 2 tijdens de lunch bijpraten.

Inschrijven kan door middel van deze link. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook mailen naar info@dataexpert.nl