Contact

Nieuws

AMPED Software brengt nieuwe versie FIVE uit

FIVE is dè perfecte software voor het analyseren van videobeelden uit allerlei bronnen. Er komen regelmatig nieuwe videoformats op de markt en natuurlijk is het zaak dat de software deze ondersteunt. De nieuwste versie van FIVE, Update 11284, biedt support voor BVR, DVS, H64, PSF en SHV formats en daarnaast nog een aantal varianten van formats die reeds ondersteund werden in eerdere versies. De verschillende bestandsformaten worden in FIVE direct geconverteerd en de video-stream wordt direct gemultiplexed. Dit levert een enorme tijdwinst op.

Datum en tijd

In een onderzoek is het vaak van belang om de exacte datum en tijd van een videofragment te achterhalen. Met het nieuwe Timestamp filter biedt FIVE support voor meer dan 50 verschillende bestandstypes.

Frames verwijderen

Met behulp van het nieuwe Remove Frames filter is het mogelijk individuele videoframes te selecteren, ze aan een lijst toe te voegen en te verwijderen. Dit kan handig zijn om een multi-stream video handmatig te demultiplexen of om slecht gestabiliseerde  frames te verwijderen na stabilisatie toegepast te hebben.

Naast bovengenoemde zaken zijn er nog een groot aantal updates en verbeteringen. In de blog van AMPED vindt u het complete overzicht. In dit youtube filmpje kunt u FIVE in actie zien!  Voor meer informatie: info@dataexpert.nl