Contact

Update Ochtendsessie Analyse & Veiligheid

Update Ochtendsessie Analyse & Veiligheid

Nieuw op het programma!

Het is nog maar krap 3 weken voor de aanvang van de ochtendsessie Analyse & Veiligheid, georganiseerd door DataExpert. Naast Ton Maas, die u mee zal nemen in de wereld van CyberCrime, kunnen we onze tweede spreker aan u voorstellen. Arwin van den Bos is werkzaam bij Inspearit en is nauw betrokken bij het VIK project dat door VNG Realisatie begeleid wordt bij verschillende Gemeenten.

Arwin van den Bos deelt 28 juni zijn ervaringen in het combineren van databronnen, met bijvoorbeeld IBM i2 iBase, en de waarde die deze stap kan bieden in de verdere analyse werkzaamheden die volgen. Aan het einde van deze ochtendsessie sturen wij u op pad met inzichten die in de strijd tegen criminaliteit en ondermijning toegepast kunnen worden.
 
Heeft u zich nog niet ingeschreven? Meldt u en andere geïnteresseerde collega's dan snel aan! Deelname is kosteloos, maar aanmelden is verplicht. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden, klik hier

De ochtendsessie is mede mogelijk gemaakt door IBM.