Contact

OpenText Enfuse 2018

OpenText Enfuse 2018

Het jaarlijks evenement van OpenText (voorheen Guidance Software) Enfuse vond dit jaar wederom plaats in Las Vegas, Verenigde Staten. Circa 1.500 personen bezochten het evenement dit jaar, waaronder law enforcement, public en private security officials en partners.

Overname

Dit jaar was goed te zien wat de impact van de overname is. Guidance Software, een organisatie met 300 medewerkers, is overgenomen door OpenText die wereldwijd 12.000 medewerkers heeft. OpenText heeft een breed portfolio en de technologie kan op verschillende vlakken gecombineerd worden met de technologie van Guidance Software. Tijdens Enfuse werd er met name gesproken over de groeistrategie van OpenText op het gebied van Security, Internet of Things en Artificial Intelligence.

Naast de groeistrategie werd er ook ingegaan op bestaande technologie die verder verbeterd werd. OpenText ziet wat de sterke kanten van het Guidance Software portfolio zijn en zal die behouden en verdiepen  waar mogelijk.

DataExpert eDiscovery & Security Partner of the Year

Verder heeft OpenText tijdens het evenement bekend gemaakt dat DataExpert voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘eDiscovery & Security Partner of the Year” is geworden. We zijn bijzonder trots op deze titel en willen OpenText dan ook nogmaals hartelijk danken voor de fijne samenwerking.

Office Depot

Tot slot heeft Alex Reijnierse van Office Depot een presentatie gegeven over hoe Office Depot met de komst van GDPR om is gegaan, dit gebeurde in een van de break-out sessies. Hierbij heeft Alex inzicht gegeven in hoe het team binnen Office Depot zich voorbereid heeft door onder andere beleid te vormen en interne awareness acties te houden. Daarnaast heeft Alex een demonstratie gegeven hoe technologie ondersteunend kan zijn aan het doel om GDPR compliant te worden. In dit geval demonstreerde Alex het Guidance Encase eDiscovery platform.