Contact

Digital Experience België 1ste editie - een groot succes!

Digital Experience België 1ste editie - een groot succes!

Terugkijkend op een zeer geslaagd evenement, zijn we erg blij dat we een groot aantal (cyber) misdrijfanalisten, rechercheurs en forensische experts te hebben mogen ontvangen. De eerste editie van Digital Experience België heeft plaatsgevonden op 25 april in Antwerpen en behandelde usercases en technische productsessies zoals:

Het interactieve karakter van het evenement en de centrale locatie van het netwerkplein, omringd door diverse (technische) stands, heeft deelnemers aangemoedigd om actief kennis te delen en ervaringen uit de praktijk uit te wisselen. Het Forensic Mobile Lab die buiten op het evenemententerrein was neergezet, zorgde voor meer gesprekken en ideeën over hoe criminaliteit efficiënter kan worden bestreden en voortdurend kan worden geïnnoveerd.

We willen hierbij nogmaals de sprekers, deelnemers en onze partners bedanken voor hun aanwezigheid, inzet en waardevolle feedback. We zullen doorgaan met het leveren van hoog kwalitatief advies en support aan onze Belgische klanten en ons volop inzetten om toekomstige evenementen nog beter in te laten spelen op de behoeften en interesses van The Belgium Counter Crime community. We kijken er naar uit u bij de volgende Digital Experience te mogen ontvangen!