Contact

“ArcGIS Connector for i2” – Het WAAR in uw INTEL analyse!

“ArcGIS Connector for i2” – Het WAAR in uw INTEL analyse!

Wilt u meer uit uw geo-analyse halen? Probeer de nieuwe versie van de “ArcGIS Connector for i2” plugin. Deze module zorgt voor een betere integratie tussen uw Analyst’s Notebook, iBase of i2 Enterprise Insight Analysis omgeving en uw ESRI ArcGIS server omgeving. Hiermee krijgt u via Analyst’s Notebook toegang tot het brede scala aan ESRI functionaliteiten waaronder het ArcGIS portaal, Geo-Fencing, geografische zoekopdrachten en synchronisatie tussen geo-data en de data in uw Analyst’s Notebook chart. In combinatie met iNMEDIAS kan data, ook uit iBase, i2 E.I.A. of andere eigen databases, tegelijkertijd geografisch gevisualiseerd worden.

In één scherm heeft u een relationele weergave van uw data, beter inzicht in (verborgen) verbanden in uw netwerken en waar deze netwerken actief zijn. Het is tevens mogelijk om deze Connector ook aan andere geografische servers te koppelen, zoals GeoServer en OpenStreet Maps.