Contact

Advanced i2 Hands-on Summer Workshop

Advanced i2 Hands-on Summer Workshop

Blijf leren tijdens deze zomervakantie! Voor de bestaande i2 Analyst’s Notebook en iBase gebruikers biedt DataExpert een tweedaagse geavanceerde i2 training aan. We hebben gemerkt dat binnen de opsporing behoefte is aan meer praktische kennis over betere data aggregatie en verwerking van gegevens in i2. Dit is essentieel voor het efficiënt oplossen van elk complex criminaliteitsdossier. Hierdoor kunt u meer tijd spenderen met analyseren in plaats van aan data importeren en verwerken.

Om de analisten hierin te ondersteunen organiseert DataExpert tijdens zomermaanden een aantal keer een gerichte tweedaagse i2 workshop. De hoofdonderwerpen van deze i2 training zijn: 

  • Importeren: welke gegevens en met name hoega ik deze gegevens in i2 importeren op basis van een aantal praktijkgerichte oefeningen.  
  • Voorwaardelijke opmaak: van de reeds geïmporteerde gegevens. Hoe ga ik dossier-vragen aan mijn data stellen zodat relevante inzichten op een Analyst’s Notebook chart automatisch opvallen?
  • Social Network Analysis: hoe maak onzichtbare verbanden tussen leden van een netwerk zichtbaar? Wie zijn de belangrijkste leden in een netwerk en wat gebeurt er met de verbanden als een lid wegvalt?

De kosten voor deelname aan deze workshop zijn 989,- euro per deelnemer. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW. Heeft u een actief i2 Support contract bij DataExpert? Dan heeft u recht op een voordeligere tarief op i2 trainingen, dus ook op deze workshop. Voor meer informatie en beschikbaar kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 318 543 173 of per email: training@dataexpert.nl