Contact

Webinar Netskope

Webinar Netskope

Onze leverancier Netskope organiseert maandelijks Engelstalige webinars waarin ze hun kennis over cloud en web security delen. De eerste webinar vindt plaats 3 mei a.s.. De volgende onderwerpen worden onder andere tijdens de webinar besproken:

  • Uitdagingen en bedreigingen in de huidige cloud- en mobiele wereld en steeds meer flexibele werkplekken.
  • Cloud- en webbeveiligingsgebruik, zoals beheer van Microsoft Office 365, Salesforce en Facebook.
  • Hoe organisaties SaaS, IaaS en internet adopteren met een framework-benadering voor veilige cloud- en web-enablement

Maandelijks zal DataExpert u op de hoogte houden van de komende webinars op LinkedIn en onze website. Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de webinar? Klik dan op de volgende link: https://go.netskope.com/2018-05-03-intro-to-smart-cloud-security-eng-reg?p=dataexpert