Contact

Ochtendsessie Analyse & Veiligheid

Ochtendsessie Analyse & Veiligheid

Onze maatschappij verandert snel. Traditionele criminaliteit gaat hand in hand met de ontwikkelende digitale wereld. We leven in een realtime wereld waarin continu data wordt gegenereerd. Deze data bevat een schat aan informatie, mits het op de juiste manier ingezet kan worden. Koppelen van verschillende bronnen is bewezen waardevol maar tevens een uitdaging, zeker nu privacy waakhonden scherp toezicht houden. Welke oplossingen bestaan er voor deze uitdagingen en hoe ziet die verborgen digitale criminele wereld er nou eigenlijk uit?
 
DataExpert biedt u graag een aantal handvaten aan rondom die vragen! Donderdag 28 juni a.s. organiseert DataExpert met dit doel een ochtendsessie waarvoor u zich zonder kosten kunt inschrijven!
 
Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze ochtendsessie brengen we u op de hoogte over het combineren van databronnen in een relationele database, hoe deze data door visualisatie meer inzichten geeft en waarom deze werkwijze waarde biedt in de strijd tegen criminaliteit en ondermijning.
Tevens wordt u meegenomen in de wereld van CyberCrime, wat gebeurt er onder de oppervlakte van het normale internet en wie zijn de nieuwe criminelen die ons ondermijnen?

Naast de interessante inhoud geeft deze ochtend u uiteraard de gelegenheid om collega’s uit het werkveld te ontmoeten tijdens de uitgebreide aansluitende lunch.

Meer informatie of wilt u zich inschrijven? Klik dan hier.