Contact

Workshop: introductie Cybercrime, Cryptocurrency en Darknet

Workshop: introductie Cybercrime, Cryptocurrency en Darknet

DataExpert/DiEX introduceert een nieuwe workshop: introductie Cybercrime, Cryptocurrency en Darknet voor gemeenten!

Een grote online drugshandelaar in uw gemeente; een cybercrimineel die het op een wethouder heeft gemunt; uitkeringsgerechtigden die actief gebruik maken van cryptocurrency: ontwikkelingen op internet brengen allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee voor een gemeente. DataExpert/DiEx biedt vanaf nu een workshop Cybercrime, Cryptocurrency en Darknet aan, zodat u in een dagdeel een aantal sleutelfiguren in uw gemeente een goede start kunt geven in deze thematiek. De hele workshop is gericht op de impact van deze ontwikkelingen op een gemeente, dus op de inwoners, de veiligheid en de samenleving.

Wij nemen laptops mee, zodat u zelf ervaring kunt opdoen met deze bijzondere werelden.

Voor een groepsgrootte tot 24 personen, kunnen wij deze workshop aanbieden voor het introductietarief van €1550,-. Neem contact op via training@dataexpert.nl voor meer informatie.