Contact

Nieuwe Analyst's Notebook versie 9 training

Nieuwe Analyst's Notebook versie 9 training

Vanaf 1 januari 2018 is de Analyst’s Notebook versie 9 training nog meer gericht op de praktijk.

De training is na feedback van reeds getrainde cursisten en evaluatie, meer praktijkgericht en gebaseerd op een casus. Bij het doorlopen van de casus komt tijdens het opsporingsonderzoek steeds nieuwe informatie bij het onderzoeksteam binnen. Deze informatie wordt gedurende de training door de cursist in Analyst's Notebook verwerkt, waarbij alle analyse toepassingen als een rode draad tijdens het verloop van de cursus aan bod komen. De opbouw van de training ziet er als volgt uit:

Na het importeren van de gegevens in relatie- of tijdlijnschema’s, geeft de analyse tool Bar Charts (het filteren van gegevens) meer duidelijkheid in omvangrijke schema’s. Ook wordt met de Activity View overlappende of ontbrekende tijdsperiodes inzichtelijk gemaakt. Extra informatie kan zowel op Cards  als Attributes achter de entiteiten en koppelingen in het schema worden opgenomen.

Verder krijg je snel inzicht in het schema middels List Items. Bij de verschillende toepassingen kan er steeds gebruik worden gemaakt van de door Analyst’s Notebook zelf bijgehouden Analysis Attributes.

Tijdens de cursus wordt ook de Social Network Analysis behandeld en de Conditional Formatting (Voorwaardelijke Opmaak) die snel inzicht geeft in items die aan bepaalde eigenschappen voldoen. 

Alle informatie wordt op een zo effectieve mogelijke manier toegepast om het onderzoeksteam een zo goed mogelijk beeld te geven van de werkelijkheid en te komen tot aanhouding van de dader of dadergroep. Dit resultaat dient uiteindelijk te leiden tot een mogelijke vervolging.

Wilt u deze case gerichte Analyst’s Notebook training volgen? Meld u nu aan voor één van de volgende trainingsdata:

16 t/m 19 april 2018 (vol)

4 t/m 7 juni 2018 (nog 4 plekken beschikbaar)

Aanmelden kan via onze website of via e-mail, training@dataexpert.nl