Contact

Digital Experience België

Digital Experience België

Eindelijk komt Digital Experience ook naar België!

Dit fantastische evenement met sprekers, workshops en productinfo over Digitale Opsporing, Mobile Forensics en Misdrijfanalyse is uniek in zijn soort. Alle Digitaal Rechercheurs, hun Managers, maar ook de Misdrijfanalisten zijn van harte welkom in het Van der Valk Hotel Beveren op woensdag 25 april.

De onderwerpen variëren van CCTV en video zaken tot onderzoek van in beslag genomen smartphones en laptops en open bronnen onderzoek (OSINT). De analisten onder u krijgen bovendien een sneak preview van de nieuwe functionaliteit in IBM/i2 Analyst’s Notebook en i2 Enterprise Insight Analysis.
De dag start om 09.00 uur en zal omstreeks 16.00 uur worden afgesloten met een netwerkborrel.

Diverse sprekers van verschillende organisaties en achtergronden zullen acte de présence geven met een presentatie.

Bekijk hier het programma en een overzicht van alle sessies!

Digital Experience België vindt plaats in het Van der Valk hotel Beveren nabij Antwerpen, en is zeer nuttig en interessant voor iedereen die actief is in misdaad- en fraudeonderzoek in België. Bezoekers vanuit overheidsdiensten en het bedrijfsleven zijn welkom.

Aan deelname zijn GEEN kosten verbonden, maar aanmelden is verplicht!
De belangstelling is groot dus meld u tijdig aan!