Contact

DataExpert goes Caribbean!

DataExpert goes Caribbean. De inschrijving is geopend!

Na twee succesvolle evenementen over de grens (Caribbean Cybercrime Conference op Aruba, i2 for a Safer Society in Stockholm) is het tijd voor een vervolg!

In samenwerking met de RST Special Police Taskforce en het Openbaar Ministerie organiseert DataExpert voor de tweede keer de Caribbean Cybercrime Conference (CCC). Het evenement vindt deze keer plaats in het fantastische Renaissance Hotel op Curaçao.

Rondom bijna iedere criminele activiteit is tegenwoordig een digitaal component aanwezig. Het onderzoeken van laptops, mobiele telefoons etc. wordt hierdoor steeds belangrijker in de opsporingswereld.

Naast de workshops over Digital Forensics waar de nieuwste technieken en ontwikkelingen aan bod komen, wordt er dit jaar op CCC ook aandacht besteed aan thema’s als operationele misdaadanalyse en cybercrime. Denk hierbij aan verrijken van i2 analyse met OSINT data, complexe telefoonanalyse, verregaande digitale forensische technieken en actuele casuïstiek. Daarnaast worden ook bekende cybercrime trends als phishing besproken. De sessies gaan in op de actualiteiten van de eilanden en omringende gebieden van de Caribbean.

Met dit evenement willen we de bezoekers inspireren om de kennis die zij gedurende deze dag vergaren toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie in de gelegenheid is om dit evenement bij te wonen, noteer 11 april in de agenda! 

U kunt zich via onderstaande link inschrijven!

CCC Time Table & CCC Sessions

Inschrijven voor CCC!