Contact

Big Data Entity Extraction and Analysis

Big Data Entity Extraction and Analysis

Een hoge accuratesse met een hoge performance is de belofte en het resultaat dat Sintelix Enterprise bij haar klanten heeft geleverd. Sintelix, speciaal ontwikkeld voor opsporing en nationale veiligheid analyse, kan elke tekst van elke data type extraheren en analyseren. Dit geldt zelfs voor tekst uit *.exe, fragment bestanden van herstelde harde schijven en web content. Een aantal performance indicatoren op een rijtje: 

  • 30 pagina’s per core per seconde en 2,5 miljoen pagina’s per dag
  • 96,21% precisie bij Entity Recognition processen door MUC algoritmen te gebruiken
  • 3000 Sophisticated Search zoekacties per seconde op een 2010 werkstation
  • Hoogste Geotagging accuratesse als onderdeel van het standaard extractie proces.

Ontdek de blinde vlekken in uw onderzoek door uw bevindingen te verrijken met relevante informatie uit tekstdata. Voor een demonstratie en een bespreking van de toegevoegde waarde van Sintelix in uw onderzoek kunt u contact met ons opnemen via info@dataexpert.nl of +31 (0) 318 543 173.