Contact

Versie V4 van MERCURE

Versie V4 van MERCURE

BINNENKORT!

DataExpert kondigt de nieuwe versie van de gewaardeerde telecom software analyse oplossing MERCURE aan. Versie V4 bevat een geheel nieuw design, dat nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker is en meer dan 50 nieuwe functionaliteiten heeft. We kunnen dit zien als een major release en een herbevestiging van de leidende rol die Mercure heeft op het gebied van telecom data analyse. 

Een aantal van de functionaliteiten op een rijtje:

 1. Nieuwe design van de gebruikersinterface
 2. Synchronisatie van gedeelde werkruimtes. Als er een wijziging plaatsvindt in één van de exemplaren van de werkruimte wordt deze direct gesynchroniseerd naar de andere kopieën. Hierdoor werkt iedere analist met dezelfde data.
 3. Uitgebreidere audit functionaliteiten. Audit bevat nu onder andere: verwijderen van gegevens, importeren van gegevens, kopiëren van gegevens, duplicaat verwijderingen, handmatige aanpassingen van gegevens.
 4. Agenda gebeurtenissen en notities worden geïmporteerd vanuit extracties. Hiervoor zijn ook specifieke query’s gemaakt in Mercure.
 5. Nieuwe zoekmethoden zoals “Full text search” waardoor het nu mogelijk is om door alle elementen van de database te zoeken, inclusief in de attributen van de entiteiten, lijsten en alle communicatie elementen. Andere zoekmethoden betreffen zoeken naar gebeurtenissen en identiteiten met “fuzzy search” mogelijkheden.
 6. Automatisch creëren van meta-identiteiten gedurende een import opdracht. Hierbij is het mogelijk om verschillende identiteitselementen (zoals telefoonnummer, emailadres, chat logins), die vaak in een forensische telefoonextractie voorkomen, samen te voegen.
 7. Extracties van harde schijven (in JSON of XML formaat) uit IEF of Axiom worden ondersteund. Deze kunnen geanalyseerd worden als een telefoon extractie.
 8. Toegevoegde functionaliteiten die als doel hebben om het analyse en dataverwerkingsproces efficiënter te maken. Een aantal voorbeelden:
  • De hoofdpagina kan in meer werkomgevingen gesplitst worden
  • Drag & drop van cases en elementen van een werkomgeving naar een andere.
  • De geschiedenis bijhouden van de laatst gedraaide queries in Mercure
  • Selecteren en doorzoeken van multipele dossiers (cases) en items vanuit meerdere werkomgevingen
 9. Nieuwe functionaliteiten voor het grafisch visualiseren van data:
  • Het creëren van sub-grafieken door een selectie te maken binnen één grafiek
  • Verbeterd tool panel
  • Nieuwe filters (zoals tijd en applicatie gerelateerd) zijn als standaard toegevoegd aan de grafiek wizzard
  • Nieuwe manieren om IMEI’s, IMSI’s en MSISDN’s te visualiseren. Hierdoor is het o.a. mogelijk om nog beter inzicht te krijgen in het delen van SIM cards tussen meerdere personen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat de toegevoegde waarde is van Mercure in jouw zaakanalyse.