Contact

Forensic Experts Scandinavia AB

Forensic Experts Scandinavia AB

DataExpert is hard bezig om haar horizon en markt te verbreden; op verzoek van diverse vendoren en opdrachtgevers zijn we in 2017 gestart met onze activiteiten in Zweden en Denemarken.

We zijn erg blij met het succes van 2017 en hebben daarom besloten om de volgende stap te nemen; met trots presenteren we Forensic Experts Scandinavia AB. In dit bedrijf hebben Absurd Ideas Sweden en DataExpert Nederland hun krachten gebundeld. Forensic Experts heeft een focus op opdrachtgevers in Noorwegen, Zweden en Denemarken in zowel het publieke als private domein.

Voor zover mogelijk zal hetzelfde portfolio worden gevoerd als in Nederland: Digital Forensics-, Data Analyse- & Cyber Security-producten, gebruikersondersteuning, training en consultancy: zie www.forensicexperts.se voor meer informatie.

Met een bewezen succes van beide organisaties, kennis van de lokale cultuur en procedures zijn we er van overtuigd dat we de huidige en toekomstige opdrachtgevers kunnen voorzien van de juiste betrouwbare kennis en producten.

Christian Almstedt (AbsurdIdeas) en Joost Gijzel (DataExpert) zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Vanuit diverse organisaties is er interesse om met hun Nederlandse/Zweedse/Deense evenknie in contact te komen. Wanneer u ook interesse heeft, kunt u contact opnemen met Joost.Gijzel@dataexpert.nl