Contact

De FBI maakt zich zorgen. U ook?

De FBI maakt zich zorgen. U ook?

Er gaat geen dag voorbij zonder berichten over bedrijven die informatie kwijt raken.

Met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die mei volgend jaar ingaat, zal die aandacht alleen maar groter worden. Een datalek of dataverlies is echter zelden het gevolg van een grote, geavanceerde hack. Vaker is het een klein foutje van een gewone medewerker. Zoals bijvoorbeeld de keuze van een verkeerde cloud-opslag, die de boel niet goed beveiligd heeft. De FBI waarschuwt hier deze week voor: https://www.fbi.gov/contact-us/field-offices/portland/news/press-releases/fbi-tech-tuesday---building-a-digital-defense-against-cloud-computing-dangers. Misschien goed om even na te gaan hoe u dit op het werk én privé heeft geregeld.

DataExpert kan helpen met onze oplossing Netskope. Die kan van elke cloud-oplossing aangeven hoe hij scoort op allerlei belangrijke punten. Een praktische oplossing die veel tijd en risico kan schelen!