Contact

Nieuws & Events

MERCURE tijdens Digital Experience

Op donderdag 12 oktober zal tijdens Digital Experience de Engelstalige MERCURE sessie plaatsvinden over "Complex Made Simple with MERCURE". 

Wij willen u graag alvast een voorproefje geven over dit onderwerp. 

Telecomdata is onmisbaar in recherche- en zaakanalyse. De complexiteit hiervan wordt echter onderschat en vaak worden grote delen van de telecomgegevens niet eens meer gebruikt, omdat deze niet op tijd verwerkt kunnen worden.

Hoe kunt u forensische mobiele extracties van diverse formaten, iOS-versies en mobiele modellen van verschillende jaren moeiteloos samenvoegen met tap en autobaken gegevens, waardoor de data ontdubbeld wordt? Hoe kunt u whats app gesprekken doorzoeken, zodat alles geografisch en in een tijdlijn automatisch omgezet kan worden?

“Keep it simple” is het motto van deze technologie sessie, die geschikt is voor alle analisten en recherche teams die te maken hebben met complexe telecomdata verwerking.

Mis het niet! Wij zien u graag donderdag 12 oktober tijdens Digital Experience.