Contact

Nieuws & Events

Fraude Film Festival 5 en 6 oktober 2017

Als partner in de strijd tegen misdaad, fraude en (cyber)criminaliteit steunen wij ook dit jaar het Fraude Film Festival, dat op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober in EYE Amsterdam haar vierde editie houdt.

Twee volle dagen worden er films en documentaires getoond over fraude, corruptie en de bestrijding daarvan.
Centrale thema’s die dit jaar worden belicht zijn o.a. Privacy, Blockchain, Bitcoins & Ethereum, Kwetsbare infrastructuren en Fraude in de zorgindustrie. Uiteraard is er ruime aandacht voor Cybercrime.

Het FFF biedt een zeer interessant programma, in een origineel formaat: FILM, met als doel het maatschappelijke bewustzijn over fraude te vergroten en inzichten in de bestrijding ervan te veranderen.

Waarom onze deelname?
Omdat het thema zeer goed aansluit bij recente ontwikkelingen en huidige projecten waar we aan werken, is DataExpert partner voor het thema “Kwetsbare Infrastructuren”: Nederland is uniek in haar complexiteit en bevolkingsdichtheid. Doordat ons land voor een groot gedeelte onder zeeniveau ligt zijn onze waterkeringen zeer belangrijk. Kleine verstoringen als winterweer op het spoor, in de lucht en op de weg kunnen al snel voor problemen zorgen en ook onze Nutsvoorzieningen, telecommunicatie zijn kritische infrastructuren voor het laten draaien van de BV Nederland. Het is in ieders belang dat hier de juiste controle over is.

Een compleet overzicht van het programma en de registratiemogelijkheid vindt u op: http://fraudefilmfestival.nl/home

Deelnemen
DataExpert had een aantal gratis kaarten beschikbaar voor de tweede dag. Deze zijn inmiddels allemaal vergeven.