Contact

Nieuws & Events

Digital Experience 12 oktober 2017 - Analysis & Investigation

Hét congres met als thema de strijd tegen misdaad, fraude en cybercrime - 12 oktober 2017 thema sessies rondom Analysis & Investigation, OSINT & Mobile en Cyber Intel.

Donderdag 12 oktober 2017 - Analysis Edition

Een dag vol interessante lezingen en workshops met de focus op data-analyse, OSINT en Cyber intel.

Aanwezige leveranciers zijn o.a. Guidance Software, Ockham/Mercure, Semantic Sciences, X1, AccessData en Cellebrite en nog veel meer..

Uitgelichte onderwerpen

"The HIDDEN Evidence"

Hoe haal je snel en accuraat bewijs en bruikbare tips uit grote hoeveelheden tekstdata om criminaliteitdossiers efficiënt op te lossen? Ontdek de waarde in je tekstdata zonder zeeën van tijd en andere resources hier aan te hoeven spenderen. Leer hoe je laagdrempelig de technologie kan trainen zodat je steeds accurater wordt in het herkennen, lezen en interpreteren van teksten. Voor de bestaande i2 analisten is deze sessie een “must” gezien het een cruciale aanvulling is op de bestaande i2 mogelijkheden om gestructureerde data te visualiseren en deze te gaan analyseren. We verwelkomen u graag op 12 oktober om hier aan deel te nemen.

- "Complexity Made Simple with MERCURE"

Telecomdata is onmisbaar in recherche- en zaakanalyse. De complexiteit hiervan wordt echter onderschat en vaak worden grote delen van de telecom gegevens niet eens meer gebruikt, omdat deze niet op tijd verwerkt kunnen worden. Hoe kunt u forensische mobile extracties van verschillende formaten, van verschillende iOS versies en mobiel modellen, van verschillende jaren moeiteloos samenvoegen met tap en auto bakens gegevens waardoor de data ontdubbeld wordt, u whatsapp gesprekken kunt doorzoeken, alles geografisch en in een tijdlijn automatisch omgezet kan worden? “Keep it simple” is het motto van deze technologie sessie die geschikt is voor alle analisten en recherche teams die te maken hebben met complexe telecomdata verwerking.


BELANGRIJK VERZOEK: wilt u bij uw aanmelding aangeven welke sessies u wilt bijwonen?

Aanmelden voor DAG 2: Cyber Intel & Analytics Edition

Donderdag 12 oktober: 

Cyber Intel & Analytics Edition

08.30 - 09.00 Registratie & Ontvangst 

09.00 - 09.15 Opening door Robbert Bakker
09.15 - 10.00 Keynote Spreker

10.00 - 10.30 Pauze

10.30 - 11.30 Workshop ronde 1
11.45 - 12.45 Workshop ronde 2

12.45 - 13.45 Lunch

13.45 - 14.45 Workshop ronde 3
15.00 - 16.00 Workshop ronde 4

vanaf 16.00   Netwerk borrel

Nieuwe locatie
Dit jaar zijn wij te gast in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Een prachtig nieuw en centraal gelegen hotel. Wij ontvangen u daar graag in oktober!

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht 
Winthontlaan 4 
3526 KV Utrecht
utrecht@valk.nl

Routebeschrijving

Parkeren
Van der Valk Hotel Utrecht beschikt over een parkeergarage voor 330 personenauto's. Omdat de parkeergelegenheid beperkt is, adviseren wij u en uw gasten daarmee rekening te houden. Het hotel is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken, ook zijn er goedkope parkeergelegenheden op loopafstand van het hotel. 
Meer over openbaar vervoer naar Hotel Utrecht.

Toegang
Aan de deelname van Digital Experience 2017 zijn geen kosten verbonden.
Tijdens de dag wordt u o.a. een lunch aangeboden en ontvangt u aan het einde van de dag een klein geschenk als dank voor uw komst.
De kosten voor catering bedragen € 40,- en van het geschenk € 7,50, welke voor de rekening van DataExpert zijn. Indien u dit niet aan mag nemen, dan kunt u dit bij ons aangeven.

Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven voor Digital Experience.
Let op; Bij de aanmelding wordt er gevraagd om in te schrijven voor bepaalde sessies. Deze vindt u terug op het volledige programma en in het aanbod workshops.

Evaluatie
Uw mening telt! Opmerkingen en suggesties zijn welkom. Laat ons weten wat u van de dag vindt d.m.v. het evaluatieformulier. Deze zal spoedig hier gepubliceerd worden.

Garderobe
Op de locatie staan er op verschillende plekken kapstokken. Houdt uw waardevolle spullen aub bij u.

Catering
Tijdens de koffiepauzes en lunch wordt de catering verzorgd door Hotel Utrecht. Aan het einde van de dag is er een netwerkborrel!
Catering is gratis voor deelnemers.

Presentaties
Na afloop worden een aantal presentaties beschikbaar gesteld door de leveranciers. Deze worden gepubliceerd op de website.

Rolstoel toegankelijkheid
Hotel Veenedaal is toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Vraagt u een van de medewerkers voor de dichtstbijzijnde lift.

Overnachten
Indien u wenst, kunt u op eigen kosten overnachten in Hotel Utrecht. U kunt uw kamer boeken via deze link

Let op: Bij de inschrijving wordt gevraagd om in te schrijven voor bepaalde sessies. Deze sessies vindt u terug op het volledige programma en in het aanbod workshops.