Contact

Nieuws & Events

Digital Experience 11 oktober 2017 - Forensic Edition

Hét congres met als thema de strijd tegen misdaad, fraude en cybercrime - 11 oktober - presentaties en themasessies met als thema Digitaal forensisch onderzoek.

Woensdag 11 oktober 2017 - Forensic Edition

Een dag vol interessante lezingen en workshops met de focus op digitaal forensisch onderzoek inclusief Mobile, Social Media en Video Analyse.

Aanwezige leveranciers zijn o.a. Guidance Software, Magnet Forensics, Cellebrite, MSAB, AccesData, Teel Technologies, BlackBag Technologies en nog veel meer...


BELANGRIJK VERZOEK: wilt u bij uw aanmelding aangeven welke sessies u wilt bijwonen?

Woensdag 11 oktober: 
Forensic Edition

08.30 - 09.00 Registratie & Ontvangst 

09.00 - 09.15 Opening door Robbert Bakker
09.15 - 10.00 Keynote Spreker

10.00 - 10.30 Pauze

10.30 - 11.30 Workshop ronde 1
11.45 - 12.45 Workshop ronde 2

12.45 - 13.45 Lunch

13.45 - 14.45 Workshop ronde 3
15.00 - 16.00 Workshop ronde 4

vanaf 16.00   Netwerk borrel

Nieuwe locatie
Dit jaar zijn wij te gast in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Een prachtig nieuw en centraal gelegen hotel. Wij ontvangen u daar graag!

Keynote woensdag 11 oktober

Het Spook Waart Rond - Terrorisme is van alle tijden
De dag wordt geopend met een actuele keynote van Lars van Mulligen. Lars is specialist op het gebied van digitaal forensisch en cybercrime onderzoek en technologie. Zijn opsporingservaring heeft hij opgebouwd gedurende zijn 20 jaar lange loopbaan bij de Nederlandse Politie en een grote internationale opsporingsorganisatie. Enkele andere voorbeelden van zijn specialismen zijn geld vervalsing, credit card fraude en virtuele betaalmethodes.
Tijdens deze keynote bespreekt Lars het voortbestaan van terrorisme door de eeuwen heen, de risico’s die we in de huidige periode lopen en mogelijke, toekomstige oplossingen.

 Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht 
Winthontlaan 4 
3526 KV Utrecht
utrecht@valk.nl

Routebeschrijving

Parkeren
Van der Valk Hotel Utrecht beschikt over een parkeergarage voor 330 personenauto's. Omdat de parkeergelegenheid beperkt is, adviseren wij u en uw gasten daarmee rekening te houden. Het hotel is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken, ook zijn er goedkope parkeergelegenheden op loopafstand van het hotel. 
Meer over openbaar vervoer naar Hotel Utrecht.

Toegang
Aan de deelname van Digital Experience 2017 zijn geen kosten verbonden.
Tijdens de dag wordt u o.a. een lunch aangeboden en ontvangt u aan het einde van de dag een klein geschenk als dank voor uw komst.
De kosten voor catering bedragen € 40,- en van het geschenk € 7,50, welke voor de rekening van DataExpert zijn. Indien u dit niet aan mag nemen, dan kunt u dit bij ons aangeven.

Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven voor Digital Experience.
Let op; Bij de aanmelding wordt er gevraagd om in te schrijven voor bepaalde sessies. Deze vindt u terug op het volledige programma en in het aanbod workshops.

Evaluatie
Uw mening telt! Opmerkingen en suggesties zijn welkom. Laat ons weten wat u van de dag vindt d.m.v. het evaluatieformulier. Deze zal spoedig hier gepubliceerd worden.

Garderobe
Op de locatie staan er op verschillende plekken kapstokken. Houdt uw waardevolle spullen aub bij u.

Catering
Tijdens de koffiepauzes en lunch wordt de catering verzorgd door Hotel Utrecht. Aan het einde van de dag is er een netwerkborrel!
Catering is gratis voor deelnemers.

Presentaties
Na afloop worden een aantal presentaties beschikbaar gesteld door de leveranciers. Deze worden gepubliceerd op de website.

Rolstoel toegankelijkheid
Hotel Veenedaal is toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Vraagt u een van de medewerkers voor de dichtstbijzijnde lift.

Overnachten
Indien u wenst, kunt u op eigen kosten overnachten in Hotel Utrecht. U kunt uw kamer boeken via deze link

Let op: Bij de inschrijving wordt gevraagd om in te schrijven voor bepaalde sessies. Deze sessies vindt u terug op het volledige programma en in het aanbod workshops.