Contact

Nieuws & Events

DataExpert en DiEx samen verder

Per 1 september slaat DataExpert de handen ineen met de trainingsorganisatie DiEx uit Utrecht. 

Door de overname van DiEx zal DataExpert nog meer maatwerktrainingen gaan ontwikkelen en uitdiepen op het gebied van internetonderzoek, tactische analyse en cybercrime. 

Voor Robbert Bakker, Algemeen Directeur van DataExpert was dit een logische stap. ‘DataExpert wil groeien en DiEx is de perfecte match voor ons’ , aldus Robbert Bakker.
‘Wij doen al het nodige aan trainingen, met name op het gebied van tooling, maar nu kunnen we nog meer de diepte in met maatwerktrainingen op het gebied van internetonderzoek, tactische analyse en cybercrime'.

Ook Esther Koppejan, directeur van DiEx, is blij met de overname van DiEx door DataExpert. ‘De behoefte aan gespecialiseerde trainingen wordt steeds groter. DataExpert biedt ons een solide basis en de mogelijkheid om de vleugels verder uit te slaan’, vervolgt Esther Koppejan. ‘Ons trainingsprogramma op het gebied van internetopleidingen is in de loop der tijd enorm uitgebreid. Naast zeven introductieopleidingen zijn er nu ook zeven verdiepingsopleidingen uitgebracht variërend van slim zoeken op internet tot onderzoek op Darknet.’ Daarnaast spelen we met onze Tactische Analyse en Cybercrime trainingen in op een toenemende opleidingsbehoefte bij onze klanten. 

Ook Sjoerd van der Meulen van Devinit sluit zich aan bij Esther Koppejan en gaat mee naar DataExpert. Sjoerd is naast trainer bij DiEx gespecialiseerd in trainingen op het gebied van internet rechercheren en heeft naam gemaakt met de workshop ‘Digitale Zelfverdediging’. André Hakkers, Manager van het forensische team van DataExpert, zegt daarover: ‘Ik ken Sjoerd als een integer en enthousiast persoon en beschouw hem evenals Esther als een aanwinst voor ons bedrijf’.

DiEx blijft voorlopig onder eigen naam opereren.