Contact

Nieuws & Events

Samenwerking Amped FIVE en Griffeye Analyze op het gebied van foto- en videobeelden

Amped is een DataExpert partner die bijdraagt aan de bestrijding van misdaad, door software te maken waarmee een rechercheur slechte video-opnames kan verbeteren om zo personen of kentekens te herkennen. En dat is slechts één voorbeeld.
Ook Griffeye draagt zijn steentje bij door het zoeken door grote hoeveelheden foto –en videobeelden te vereenvoudigen en te versnellen.

Enige tijd geleden kondigden beide bedrijven aan nauwer samen te gaan werken. Interessant, want zowel Amped als Griffeye werken met foto- en videobeelden, maar op een heel verschillende manier. Griffeye wil graag de naald in de hooiberg vinden, terwijl Amped meer bezig is om diezelfde naald scherper te maken en te verifiëren of het wel echt een naald is en niet een stok.

In de laatste release van Griffeye Analyze is de plugin van Amped FIVE toegevoegd aan de z.g. Forensic Market van Griffeye, en in de nabije toekomst zijn er ook plannen voor Amped Authenticate en Amped DVRConv, de andere producten van Amped.

Hoe dat precies in zijn werk gaat wordt uitgebreid beschreven in de post van Martino Jerian, de oprichter van AMPED.

Beide bedrijven zullen aanwezig zijn tijdens de Digital Experience dagen op 11 en 12 oktober 2017 in Hotel van der Valk in Utrecht.