Contact

Nieuws & Events

Update i2 nieuws - release Analyst's Notebook versie 9.0.6

De nieuwe Analyst’s Notebook versie 9.0.6 is net succesvol getest door onze i2 consultants. De nieuwe functionaliteiten kunnen in twee groepen verdeeld worden: OSINT en GEOINT. Voor een betere OSINT analyse is er een nieuwe collectie template met icoontjes, links en attributen speciaal voor social media en online data. 

De geografische analyse kent meer flexibiliteit, zoals beter visualiseren en presenteren door een bepaald gebied te markeren. Bovendien heeft de gebruiker in deze versie nu ook toegang tot nieuw kaartmateriaal vanuit ArcGIS.

Voor meer informatie over de nieuwe functionaliteiten en de mogelijkheden om naar de nieuwe versie te gaan upgraden kunt u contact met onze Support afdeling opnemen via support@dataexpert.nl of bel naar 0318 543 173.