Contact

Nieuws & Events

Training op maat

Training op maat

Naast onze standaardtrainingen op het gebied van Analyse en Digital Forensics bieden we u ook trainingen op maat. Hierbij kijken we samen met u naar de wensen en behoeften van uw organisatie en passen indien nodig het cursusmateriaal aan. Bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Opfris Training Analyst's Notebook of iBase (1 dag)

De tijdens een cursus opgedane kennis en vaardigheden verdwijnen snel weer wanneer de cursist, door omstandigheden, niet direct na de training aan de slag gaat/kan gaan met het programma. Een korte Opfris Training is een uitstekende mogelijkheid om kennis en vaardigheden in korte tijd weer op te halen.

Trainingen op Maat (1 á 2 dagen) 

Naast onze standaardtrainingen bieden we ook Trainingen op Maat aan. Hierbij kijken we samen met u naar de wensen en behoeften van uw organisatie en passen indien nodig het cursusmateriaal aan. Bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Training on the Job (1 dag)
Na een training AN of iBase is er vaak behoefte bij de beginnende gebruiker om geassisteerd te worden bij het toepassen van de software op de eigen data. Onze trainers helpen u graag om de overbrugging tussen theorie en praktijk mogelijk te maken.

Voor alle bovengenoemde trainingen geldt:
• Trainingen alleen voor mensen die eerder in het jaar een Standaard training gevolgd hebben.
• Training voor 1 of meer deelnemers van dezelfde organisatie.
• Training wordt volledig afgestemd op de wensen van de cursisten of organisatie.
• Training kan plaatsvinden bij u op locatie of bij DataExpert in Veenendaal.
• Inhoud van de training kan vooraf en in overleg met de trainer afgestemd worden.
• Bij de training kunnen eigen data of voorbeelddata gebruikt worden.
• De duur van de training wordt samen met de trainer vooraf vastgelegd en is mede afhankelijk van de hoeveelheid stof en het aantal cursisten.
• De trainingen worden uitgevoerd door zeer ervaren en gescreende trainers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons per mail naar info@dataexpert.nl of telefonisch via 0318-543173. Wij geven u graag advies.