Contact

Nieuws & Events

Risk & Compliance Congres 1 juni 2017

Op donderdag 1 juni aanstaande organiseert het Risk & Compliancy Platform Europe haar jaarlijkse Risk & Compliance congres op het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.
Het thema dat dit jaar centraal staat is “Bestrijding van Financieel Economische Criminaliteit”.

Programma en de sprekers

Lunchworkshop DataExpert & Netskope
Tijdens dit event zal DataExpert acte de présence geven in de vorm van een lunchworkshop in samenwerking met Cloud Compliancy leverancier Netskope.
In deze sessie geven wij u meer inzicht hoe u een goede invulling geeft aan de realisatie van data-governance en –compliancy binnen het cloud-domein.

Wat voor clouddiensten worden er binnen uw omgeving gebruikt? Bent u volgens de “kleine lettertjes” nog steeds eigenaar en staat de data nog wel in Nederland? En met wie is deze data eigenlijk gedeeld, en voor hoelang?

We laten u zien hoe u inzicht kan krijgen in het cloud gebruik en welke mogelijkheid u heeft om hierop direct actie te ondernemen en daardoor risico’s met kritische bedrijfs- en persoonsgegevens kan mitigeren. Zo voorkomt u boetes, weet u kosten te besparen en geeft u invulling aan compliancy rondom de Wet Meldplicht Datalekken en de Algemene Verordening Gegevensbeheer.

Aanmelden

DataExpert geeft u de mogelijkheid om met korting deze dag mee te maken. U kunt via onderstaande link bij ons een persoonlijke kortingscode aanvragen, die u recht geeft op 50 euro korting op het entreeticket.

Wij hopen u op donderdag 1 juni te mogen verwelkomen in de stand van DataExpert tijdens het Risk & Compliance jaarcongres te Baarn!

Met vriendelijk groet,

Joost Gijzel
DataExpert 

Kortingscode aanvragen