Contact

Nieuws & Events

Gebruiken we wel al onze data?

Veel van onze klanten maken succesvol gebruik van één van onze meest bewezen software toepassingen. IBM i2 iBase.       Een krachtige relationele database die op vele manieren gebruikt kan worden om uw brede verscheidenheid aan data bewerkbaar en inzichtelijk te maken.

De combinatie van IBM i2 iBase én IBM i2 Analyst’s Notebook is binnen overheidsdiensten, die zich richten op opsporing en handhaving, de wereldwijde standaard. 

Een goede samenwerking van beide tools of IBM i2 iBase individueel begint bij het koppelen van bronnen. Zonder bronnen geen data, zonder data geen resultaten. IBM i2 iBase heeft de mogelijkheid om een verscheidenheid aan bron extensies te importeren en te ordenen. Een groot voordeel, maar het kan ook het overzicht belemmeren! Wat kunt u nou precies importeren en wat niet? Welke bronnen mist u in uw bewerkingen? Hoe pas ik mijn datamodel aan op deze bronnen?

DataExpert staat in deze vraagstellingen voor u klaar! Als actieve klant van DataExpert heeft u recht op support en de technische ondersteuning die u nodig heeft. Hier kan bijvoorbeeld een revisie van uw datamodellen of het koppelen van nieuwe bronnen aan onder vallen. 

Heeft u behoefte aan dergelijke ondersteuning? Mist u data in uw dagelijkse analyses en visualisaties? Neem contact op met DataExpert en kom erachter hoe onze specialisten u verder kunnen helpen! Ook wanneer u geen actieve klant bent van DataExpert kunnen we in actie komen om u te helpen bij uw werkzaamheden. Neem ook in dat geval contact met ons op om uit te vinden wat de mogelijkheden zijn!