Contact

Nieuws & Events

Event The Hidden World of Mobile

Binnenkort organiseert DataExpert de eerste editie van het 'The Hidden World of Mobile' evenement. De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Tegelijkertijd biedt een smartphone een schat aan informatie die cruciaal is voor het oplossen en voorkomen van criminaliteit. Analisten en forensische onderzoekers kampen steeds meer met de complexiteit en diversiteit van deze data. 

Het doel van dit evenement is om met de deelnemers een aantal innovaties te delen over het efficiënt aggregeren en analyseren van complete (forensische) telefoongegevens. Dit betreft belgegevens, forensische extracties, auto bakens, tekst, geografische, internet, mast en beeld data.

Een aantal punten op de agenda zijn:
- Moeiteloos aggregeren van forensische extracties, histo's en geogratische data.
- Creëren van nieuwe inzichten en netwerken uit documenten en internetdata.
- Combineren met financiële data.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Houdt u uw email en onze website (www.dataexpert.nl) in de gaten voor de exacte datum. We hopen u bij dit evenement te mogen verwelkomen!