Contact

Nieuws & Events

DataExpert start samenwerking met Griffeye

In een wereld waarin foto-en videobeelden een steeds prominentere plaats innemen, is het voor rechercheurs niet eenvoudig om deze groeiende hoeveelheid beelden te bekijken en te beoordelen.  Met name in CSA zaken (Child Sexual Abuse), dus sexueel misbruik van minderjarigen, moeten rechercheurs vaak terabytes gruwelijke beelden doorzoeken.

Griffeye, voorheen onderdeel van NetClean, biedt een platform voor het verzamelen, verwerken, analyseren, visualiseren en beheren van afbeeldingen en video’s. Zij bieden een oplossing om dit materiaal efficiënt te verwerken, niet relevante bestanden uit te filteren en belastend materiaal te identificeren.

DataExpert is vanaf nu in Nederland en België partner van Griffeye en eerste aanspreekpunt voor offertes, support en training.