Contact

Nieuws & Events

Nieuw: PC 3000 Data Recovery training

Training vormt de basis voor succesvolle onderzoeken in de dynamische wereld van Forensic-IT. Voor de digitaal onderzoeker is het essentieel om bij te blijven op zijn vakgebied en cursussen dragen hier in belangrijke mate aan bij.

PC-3000 DataExpert

Welke trainingen
In samenwerking met onze partner MH-Service biedt DataExpert in februari twee nieuwe trainingen aan op het gebied van Data Recovery. Het betreft de ‘PC-3000 HDD Data Recovery’ en de ‘PC-3000 Flash Data Recovery’ training welke zal worden verzorgd door de maker van deze software, het bedrijf ACE labs, op locatie bij MH Service in Kandel, Duitsland.

Over ACE labs
ACE labs ontwikkelt professionele tools voor het herstel van defecte datadragers, zoals harde schijven en NAND flash memory. Deze tools maken het mogelijk om bewijsmateriaal wat normaal gesproken als verloren moet worden beschouwd alsnog veilig te stellen.

Aanmelding en duur
De vijfdaagse Data Recovery training vindt plaats van 20 t/m 24 februari 2017 en de driedaagse Flash Data Recovery training van 27 februari t/m 1 maart 2017. De prijs is op aanvraag.
Aanmelden voor deze trainingen kan via training@dataexpert.nl.

Locatie
MH-Service Trainingscentre
Barthelsmühlring 24
Kandel
Duitsland