Contact

Magnet Forensics lanceert een nieuw digitaal onderzoek platform.

Magnet AXIOM

Een nieuwe en complete forensische oplossing die nog meer bewijs vindt en u helpt uw onderzoeken nog efficiënter in te zetten!

Op 19 april 2016 heeft Magnet Forensics, een wereldleider in het ontwikkelen van digitale forensische software, zijn nieuwe digitale onderzoek platform, Magnet AXIOM, aangekondigd.

 AXIOM laat forensische onderzoekers probleemloos digitaal bewijs achterhalen, analyseren en delen, van computers, smartphones en tablets.

Digitale forensische onderzoekers hebben te maken met een hogere werkdruk, grotere volumes van data en steeds meer apparaten die verwerkt moeten worden in een onderzoek, waardoor zaken blijven liggen en het langer duurt voordat al het bewijs is verwerkt. AXIOM is een digitaal onderzoek platform dat ervoor zorgt dat de onderzoekers efficiënter kunnen werken door diverse taken te automatiseren en integreren, en gebruik kunnen maken van een simpelere en intuïtieve interface.

“De preventie van misdrijven tegen kinderen is al een lange tijd een focus van Magnet Forensics en mijzelf persoonlijk,”aldus Jad Saliba, oprichter van Magnet Forensics en de CTO. “De ICAC conferentie (Internet Crimes Against Childeren Task Force)is een ideale kans voor ons om de nieuwe AXIOM te lanceren, welke forensische onderzoekers zal helpen meer bewijs te vinden, dieper in de data te duiken en op de slimste, snelste en meeste efficiënte manier te werken aan een zaak. We hebben sterke processing en diepgaande analyse capaciteiten samengevoegd in een intuïtieve en simpele oplossing. “

De oplossingen van Magnet Forensics worden gebruikt en vertrouwd door meer dan 300 organisaties in 92 landen om te helpen in hun onderzoeken. AXIOM is gebaseerd op Magnet IEF, een gewaardeerd en veel gebruikt artifact processing tool that apses and carves for hundreds of artifact types. AXIOM gaat nog verder dan IEF door samen met een diepgaande analyse oplossing,  een rapportage oplossing toe te voegen waardoor het simpel wordt resultaten te delen met betrokkenen, met of zonder een forensische achtergrond.

Magnet AXIOM is later dit voorjaar verkrijgbaar via DataExpert. Voor een offerte, een demo of een webinar, neemt u contact op met de collega’s van het Forensische Team.