Contact

ACFE European Fraud Conference

ACFE European Fraud Conference

Van 20 tot en met 22 maart vindt in Brussel de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) European Fraud Conference plaats.

Een interessant congres met de top van anti-fraude onderzoekers uit Europa als sprekers. Er worden gedurende 3 dagen verschillende interactieve en leerzame sessies aangeboden aan beginnende tot gevorderde professionals.

Blijf op de hoogte van de laatste trends rondom detectie-, analyse- en preventie oplossingen, maak kennis met de top van gerespecteerde vakgenoten en leer aan de hand van best practices hoe u verder komt.

Ook DataExpert is op dit congres aanwezig. Op onze stand vindt u specifieke producten en informatie over e-Discovery (NUIX) en de DataExpert Analysis Box; een turn-key Counter Crime / Fraud Appliance bestaande uit diverse componenten (onder andere IBM i2 Enterprise technologie en BlueLight) en waarbij informatiedeling mogelijk is zonder privacy te schenden(!). Uiteraard kunt u ook terecht voor al uw vragen en informatie over de reguliere Forensic & Analysis tooling.

We zien er naar uit u te mogen begroeten, u vindt onze stand in de Exhibitors ruimte.