Contact

Interessante conferenties in Amerika

Interessante conferenties in Amerika

Ook dit jaar vinden er op het gebied van Digital Forensics weer diverse conferenties plaats. Bijgaand in vogelvlucht een overzicht van de meest populaire evenementen in de V.S. op dit gebied.

Enfuse
De bekendste en grootste, CEIC, is dit jaar omgedoopt in  Enfuse en vindt plaats van 23 t/m 26 mei 2016 in het befaamde Caesers Palace in Las Vegas. Interessante presentaties en hands on training voor beginners én gevorderden georganiseerd door Guidance Software.

ADUS
Voorafgaand aan Enfuse organiseert AccessData in samenwerking met trainingspartner Syntricate de AccessData User Summit - ADUS  van 5 t/m 7 april 2016 in Lake Mary, op steenworp afstand van Orlando, Florida. Ook hier een groot aantal in-depth trainingsessies en lezingen over o.m. Digital Forensics en E-Discovery.


 

Techno Security en Mobile Forensics Wold
Techno Security, sinds enige jaren gecombineerd met Mobile Forensics World staat al jaren borg voor kwaliteitssessies op het gebied van Digitaal onderzoek en in het bijzonder mobile devices. Ook hier goede sprekers, een informatiemarkt en een aantal training workshops van hoog niveau met leveranciers als Cellebrite en Nuix. Techno Security vindt plaats van 5 t/m 8 juni 2016 in Sunny Myrtle Beach.


 

HTCIA
HTCIA staat voor High Technology Crime Investigation Association. De International Conference and Training Expo vindt dit jaar plaats van 28 t/m 31 Augustus  in Summerlin, Nevada,  ongeveer 25 mile van Las Vegas verwijderd.  Hier vindt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, Incident Response en Digital Forensics. De internationale chapters zijn over het algemeen ruim vertegenwoordigd en daarmee vormt de  HTCIA conference een prima netwerkevenement.

Heeft u plannen om één van deze conferenties te bezoeken en weet u niet goed welke het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op voor nader advies.