Contact

DataExpert Knowledge Management Service

DataExpert Knowledge Management Service

Om het kennisniveau op analyse-tooling binnen uw organisatie te kunnen waarborgen, heeft DataExpert in 2016 een nieuwe service toegevoegd: Knowledge Management Services.
Met deze service neemt DataExpert verantwoordelijkheid voor het realiseren en borgen van het juiste (persoonlijke en gezamenlijke) kennisniveau rondom IBM i2 analyse-tooling in de organisatie.

Door het realiseren van een integraal opleidingsplan op de analyse-tooling zorgt DataExpert ervoor dat uw fraude- en criminaliteits analisten op elk moment in het bezit zijn van de juiste kennis (of toegang hebben tot de kennis) om hun werk zo effectief mogelijk te kunnen doen. Dit wordt op regelmatige basis getoetst en gerapporteerd aan betrokken stakeholders.
Het opleidingsplan omvat een programma waarin DataExpert van A-Z zorgt voor de training en retraining (op tooling niveau) van de analisten, advies geeft over benodigde software licenties, functioneel en technisch support levert aan de gebruikers en hen op de hoogte houdt (nieuwsbrief, workshops en beurzen) over de ontwikkelingen in hun vakgebied. Uiteraard tegen scherpe tarieven.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot uw account manager.