Contact

Nieuwe versie Analyst’s Notebook; versie 9.0.

Nieuwe versie Analyst’s Notebook; versie 9.0.

In de komende maanden wordt de nieuwste versie van Analyst’s Notebook; versie 9, uitgeleverd.
Wij willen u nu al informeren wat u van deze nieuwe versie kunt verwachten.

De nieuwe versies worden ontwikkeld naar aanleiding van de wensen die u bij ons aangeeft. Die geven wij door aan de maker van de software en zij verbeteren de software n.a.v. uw wensen en die van andere wereldwijde gebruikers.

Dat heeft geresulteert in Analyst’s Notebook versie 9, die onder anderen de volgende nieuwe functionaliteiten biedt:
- Ribbon: In Analyst’s Notebook 9.0 is het menu vervangen door een ribbon in de gebruikers interface. Dit maakt het voor beginnende gebruikers eenvoudiger om alle functionaliteiten te ontdekken en vermindert het aantal muis-klikken die nodig zijn voor vele standaard taken.

- Zwevende menu’s: De gebruiker kan nu taak vensters verplaatsen naar andere posities op het scherm of een andere monitor.

- Uitgebreide Tooltips: De Tooltips zijn uitgebreid met meer directe informatie van het specifieke onderdeel en eventueel een link naar gerelateerde Help informatie (Tell me more).

- De Quick Access Toolbar is aan te passen: Deze Toolbar, boven de Ribbon, kan worden aangepast naar de meest gebruikte of gewenste commando’s.

Indien uw organisatie een onderhoudscontract heeft afgesloten, dan wordt de nieuwe versie binnenkort per e-mail toegestuurd aan de bij ons bekende contactpersoon hiervoor.

Heeft u vragen over de contactpersoon of bijv. het aantal aangeschafte licenties, neemt u dan contact op met de Business Unit Analyse op telefoonnummer: +31 (0)318 543173.

Mocht u vragen hebben over het downloaden en installeren van de software, neemt u dan contact op met de Business Unit Professional Services op telefoonnummer: +31 (0)318 543173.