Contact

Nieuw: SPSS Statistics training

Nieuw: SPSS Statistics training

Al jaren bieden we bij DataExpert een uitgebreid trainingsaanbod aan waarvan veel gebruik wordt gemaakt. Vanuit de focus analyse leveren we training op het gebied van iBase, Analyst’s Notebook , Infozoom, Textchart en zelfs Excel. Als dé fraude en criminaliteitsbestrijding partner zijn we altijd op zoek naar nieuw aanbod en expertise. En dat is wederom gelukt!

Vanaf heden kunt u bij DataExpert terecht voor een gerichte SPSS Statistics training*. Deze training kan (tot op bepaalde hoogte) naar wens ingericht worden. Denk daarbij aan aantal dagen en toepassingsgebieden. Normaal gezien geven we de training op onze volledig uitgeruste faciliteit in Veenendaal, ziet u de training toch liever op uw eigen locatie verzorgd worden dan is daar in overleg mogelijkheid toe.

Voor vragen over deze en alle andere analyse trainingen kunt u contact met ons opnemen of mailen naar trainingen@dataexpert.nl.

*In samenwerking met trainingspartner Ateno