Contact

'Forensic Special' trainingen in november

'Forensic Special' trainingen in november

In november staan er drie ’Forensic Specials’ trainingen op het programma.

We beginnen met de nieuwe "Internet Evidence Finder Essentials" in samenwerking met Magnet Forensics. Leer hoe u de functionaliteiten van deze populaire software maximaal kunt gebruiken tijdens uw onderzoek.

Ook  staat de "Advanced JTAG Mobile Forensic Training" op ons programma. Tijdens deze 5-daagse training leert u hoe u op succesvolle wijze de gegevens van een mobiele telefoon kunt benaderen met behulp van het JTAG proces, zelfs als deze telefoon is beveiligd met een wachtwoord of code.

Daarna organiseert DataExpert in samenwerking met H-11 Digital Forensics de drie-daagse training in onderzoekssoftware "Forensic Explorer (FEX)".

Voor meer informatie en de inschrijfmogelijkheden neemt u contact met ons op via trainingen@dataexpert.nl of op 0318-543173.