Contact

Meer kennis, meer kunde!

Meer kennis, meer kunde!

DataExpert draagt al jaren lang bij tot opleiding van specialisten op het gebied van misdaadanalyse en digitaal onderzoek die zo het maximale uit hun werk kunnen halen. Dit doen we door mensen uit te dagen, even op het verkeerde been te zetten maar altijd samen op zoek te gaan naar de optimale manier om bij te dragen aan hun kennis en kunde.

Amped FIVE training
Amped  is wereldleider op het gebied van beeldbewerking voor het bewerken van digitale foto’s en video’s. De software FIVE is speciaal ontworpen voor forensische- en beveiligingstoepassingen.

Op 12 en 13 oktober vindt er in ons opleidingscentrum in Veenendaal een FIVE training plaats. Tijdens de drie-daagse training leert u op een eenvoudige, snelle en nauwkeurige wijze werken met deze unieke en complete oplossing.

Advanced  JTAG Mobile Forensic Training
In deze 5-daagse cursus leert u hoe u op succesvolle wijze de gegevens van een mobiele telefoon kunt benaderen met behulp van het JTAG proces, zelfs als deze telefoon is beveiligd met een wachtwoord of code. Na een z.g. ‘physical acquisition’ leert u hoe een wachtwoord kunt achterhalen en de relevante data kunt decoderen tot een leesbaar geheel. Met het gevonden wachtwoord is het vervolgens mogelijk de mobiele telefoon opnieuw te activeren en de data te benaderen.

"Law Enforcement Office, USA: This was a great training. It took me from being a total newbie (no soldering experience, very little inside-phone experience at all) to being proficient at JTAG. All in one week. Amazing instructors. Loads of real-world experience, and willing to share it all with us. Definitely a class I'll recommend to others."

Analyst’s Notebook en iBase in de praktijk
Wilt u uw kennis van Analyst’s Notebook en iBase verdiepen en nog meer uit deze programma’s halen? Dan ondersteunen wij u graag! DataExpert biedt verschillende mogelijkheden die u helpen het geleerde in de praktijk toe te passen om zo uw werk makkelijker te maken.

Training on the job
De “Training on the job” is bedoeld als aanvulling op een Analyst’s Notebook of iBase training. De kennis vanuit de klassikale training leert u met hulp van een van onze trainers optimaal in te zetten bij de analyse van uw eigen data. Hiermee wordt een brug geslagen tussen training en praktijk!

Refresher Training
Als het lang geleden is dat u de reguliere training heeft gevolgd of er zit veel tijd tussen uw training bij DataExpert en het gebruik van de software in uw werk dan kan de Refresher Training uitkomst bieden om de verloren kennis weer op te halen.

Private Training
De “Private Training” is een maatwerk training die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld wordt. U stemt de onderwerpen en de duur van de training af met de trainer.

Verdere informatie en data van al onze trainingen vindt u op onze website. U kunt zich hier ook inschrijven. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via trainingen@dataexpert.nl of telefonisch op 0318-543173.