Contact

DataExpert groeit!

DataExpert groeit!

DataExpert is uw partner in criminaliteitsbestrijding- en databeveiligingssoftware oplossingen. Onze missie is het ondersteunen van onze klanten in (cyber)criminaliteitsbestrijding en databeveiliging door het leveren van innovatieve software oplossingen en diensten. Wij zijn de advies- en technologiepartner in criminaliteitsbestrijding en databeveiliging. 

Om dit optimaal te kunnen doen voor u hebben we ons team onlangs versterkt met drie toptalenten!
Allereerst is Joost Gijzel nu als Account Manager werkzaam binnen DataExpert. Joost houdt er van om u doelgericht en pragmatisch te adviseren over oplossingen die u en uw business (collega's & partners) ècht verder helpen in databeveiliging en criminaliteitsbestrijding. Hij heeft ruim 5 jaar ervaring binnen zowel het publieke- als commerciële domein en is actief geweest in diverse branches. 

Ook Edwin Metgod is als Account Manager bij ons gestart. Edwin komt binnen in de Business Unit Analyse en heeft in het verleden bij onze partner SPSS gewerkt. Vanuit zijn werkzaamheden bij SPSS heeft hij veel kennis in huis op het gebied van statistiek en predictive analytics. Edwin zal zich gaan focussen op gemeenten en de diverse lokale overheden in de Benelux. 

Ten slotte is Arjan Kolvoort begonnen in de functie van Technical Sales Consultant. Arjan werkt al ruim 15 jaar in de IT waarvan hij in de laatste 6 jaar een specialisatie kende binnen IT security op het gebied van consultancy, implementaties en pre-sales. Zijn kennis en ervaring op het gebied van IT security en de reeds bestaande kennis en oplossingen binnen DataExpert op het gebied van Forensisch onderzoek en analyse zullen een sterke combinatie vormen om van Incident response een groot succes te maken.