Contact

Offertes software renewals IBM i2 tools

Offertes software renewals IBM i2 tools

Met ingang van dit jaar heeft IBM haar werkwijze aangescherpt en besloten dat er een re-instatement fee geldt voor het niet tijdig verlengen van uw licenties. U verlengt tijdig, als u de bestelling plaats vóór het verlopen van uw licenties. Deze verloopdatum plaatsen wij zowel op de offerte, als bij levering. Op die manier helpen wij u hier gemakkelijk inzicht in te krijgen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, streven wij ernaar om de offertes, m.b.t. de IBM i2 software-oplossingen, zo vroeg mogelijk bij u te hebben. Zo heeft u voldoende tijd om de offerte verder te verwerken en de opdracht tijdig te plaatsen.
Wij versturen deze aan de, bij ons, bekende contactpersonen. Mochten die gewijzigd zijn, wilt u ons hierover dan informeren?

Heeft u verder nog vragen m.b.t. de software renewals, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Dominique de Rijk, tel: 0318 543173, mail: info@dataexpert.nl.